Chalet là bas

ski holidays, les arcs,

frankrig

Bestil

og ledighed

 

 

Chalet information

 

Ski

Mad og vin

Chalet billeder

 

www.chalet-la-bas.dk www.valleyandpeak.com FaceBook-icon

Chalet la Bas på facebook

 

Jeg hedder Steve og er Englænder og Connie er  Dansker.

Vi har været managere af adskillige feriesteder for et Dansk rejseselskab i Europa. Vi har også været managere for vores egen restaurant i både Spanien og i Sydengland. så vi ved hvad vi skal gøre, eller i det mindste Connie gør!

Vi tager tingene stille og roligt og vi tror at vores måde at gøre tingene på reflekteres i atmosfæren og hygggen i vores chalet. Det håber vi at I også syntes.

 

 

 

 

HVEM VI ER

Connie og jeg er venlige og åbne mennesker og vi åbner vores hjem til ligestillede gæster. I behøves ikke at være specielle partytyper for at finde jer hjemme her, bare hav det godt, møde andre ligesindede mennesker, der også værdsætter  de gode ting i livet: bjergene, god mad, vin, sne og godt selskab.Men.. er man mere til fest og ballade, kan vi måske anbefale et andet livligere sted end Chalet La Bas.

 

Hele 65 % af vores bestillinger er gengangere fra forrige år, så noget gør vi da rigtigt. Mange af dem der kommer igen og igen anser vi nu for venner.

Vores mål er stadig at give den bedst mulige service og den bedste oplevelse for den laveste pris.

 

Vi ser frem til at gøre jeres ferie til en uforglemmelig oplevelse.

 

HVORFOR VÆLGE OS

HVAD VI TILBYDER

IMG_6840 (1)

Vi står på ski og vores chalet vil appellere til dem der også står på ski eller boardere og dem der elsker bjergene.Vi gør vores bedste igennem vores bring og hent service, så vores gæster ikke skal gå langt i deres skistøvler. MEn...., hvis det er for meget for dig/jer at gå et par meter i skistøvler, så kan vi anbefale at bestille et ski ind og ud chalet. MEN.. det at vi ligger i dalen har sine fordele også. Vi har adgang til mange forskellige skistederbl.a. La Plagne, 10 min. væk,  30 min. til Tignes. La Rosiere er 15 min. og St. Foy er 25 min. væk. Vi kan endda ski i La Tania i de tre dale på 40 min. Alt dette giver os ca. 2000 km+ af pister til at lege på+ alt det off piste også!!

 

Vi tilbyder transport til stederne + den daglige transport til og fra liften når I vil til vores hjemmeskisted Les Arc.